map Nagyszeria Kisszeria

Forint-Soft Doboz Üzem – Határtalan Doboz Világ

Mintadoboz/ajándék doboz és kisszériás doboz gyártás
Környezetbarát digitális nyomtatás, UV nyomtatás bármilyen felületre

Cégünk, az FSD Packaging Kft. széles körű szolgáltatással áll ügyfelei rendelkezésére. Fő profilunk a csomagolás technika, valamint reklám- és marketing eszközök készítése.

Az FSD tevékenységi körébe tartoznak az alábbiak:

  • doboz gyártás (standard papírdoboz és egyedi kasírozott doboz többféle méretben)
  • UV nyomtatás (tekercses és táblás anyagokra)
  • display gyártás (kóstoltató display, árukínáló display)
  • papír irodai termékek (irattartó, szortimenter)

FSD: papír termékek kimagasló minőségben, egyedi igények szerint.

Csomagolás professzionálisan

A különféle árucikkek szállításához és értékesítéséhez különféle doboz és csomagolás szükséges. Cégünk teljes körű megoldást kínál bármilyen csomagolás technikai kihívásra – a standard, natúr papírdoboz gyártástól kezdve a kasírozott dobozokon át egészen a színes dekornyomással készülő, esztétikus egyedi csomagolás készítéséig mindenben készséggel állunk Megrendelőink szolgálatára.

Digitális UV nyomtatás

A papír mellett egyéb anyagokra (fa, üveg, kő, műanyag, csempe) is képesek vagyunk nyomtatni 6 színnel, valamint a fehér alányomás és UV nyomtatás sem okoz gondot modern gépparkunknak köszönhetően.

Papírdoboz, kasírozott doboz minden színben és méretben

Doboz üzemünkben kartonból és hullámpapírból készítjük termékeinket, amelyek körébe az egészen kicsi doboztól az 5 rétegű, 2,4 x 3 méter terítékű kasírozott doboz /konténerig minden beletartozik.
A kívánt színben és mintával, gyors kivitelezési idővel, UV nyomtatással állítjuk elő a megrendelt dobozokat, egyéb cikkeket.

Reklámeszközök UV nyomtatással

Mivel az UV nyomtatási technológia révén mindenféle anyagra tudunk nyomtatni, a doboz gyártás mellett reklámeszközök készítését is vállaljuk, teherautó ponyvától a beltéri üzleti kommunikációs és egyéb tárgyakig (pl. POP, POS, wobbler, polccsík, stb.).